Hirdetés

Teljesen halott lehet a játék, amiről mindenki azt hitte, az új Silent Hill lesz

|

Gyanús dolgok történnek az Abandoned-öt fejlesztő Blue Box Game Studios Twitterén.

Hirdetés

Sajnos továbbra is annál a Konaminál van számos játéksorozat értékes joga, ami nem hajlandó nyugati piacra szánt játékokkal előállni, látszólag nem szándékozik semmit kezdeni a Silent Hill sorozattal sem, csak várja, hogy a free-to-play mobiljátékok hozzák a pénzt. 

Némi reményt adott a Blue Box Game Studios alkotása, az Abandoned (legalábbis ez a munkacíme), ami miatt megőrült az internet, hosszas elemzésekben taglalták a rajongók, miért lehet ez az új, Hideo Kojima által felügyelt Silent Hill projekt. Most már az sem biztos, hogy egyáltalán valami kézzelfogható lesz belőle.

Hirdetés

Lance McDonald hívta fel a figyelmet arra, hogy a legtöbb, az Abandoned jövőjét taglaló tweet eltűnt a Blue Box csatornájáról, és emlékeztetett mindenkit, hogy három hónapja még azt ígérték, hamarosan jön egy demó, de még csak a teaser appot sem frissítették PlayStation 5-ön, ami állítólag egy hosszabb videót is tartalmaz, csak egy apró hiba miatt nem lehet még megnézni.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Egyelőre annyit tehetünk, hogy várunk tovább, figyeljük a Blue Box reakcióját, és reménykedünk, hogy ez is csak a felvezetés része, Kojima mesterkedésének újabb lépése.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)