Hirdetés

Teljesen ingyenes lesz az Age of Empires Online

|

Márciusban indult útjára az Age of Empires Online, de a játékosbázis növelésének érdekében már most változtatnak rajta.

Hirdetés

Kedvenc témánk itt a szerkesztőségben az ingyenes játékok jelene és jövője (a következő GameStarban lesz erről egy nagyon érdekes fókuszcikkünk erről a témáról - ez volt a reklám helye).

Az Age of Empires Online birodalomépítős stratégia stratégiát váltott, a mostani free-to-try (ingyenesen kipróbálható) rendszerből átmegy ténylegesen free to play-be. A lényeg az, hogy aki gyorsan szeretne eredményeket elérni, az fizet érte, de aki sajnálja a virtuális birodalmaira a pénzét az sok-sok játékóra felhasználásával elérheti azokat az extrákat (prémium kategóriás civilizációk, fejlesztések, egységek, épületek), amiket eddig csak pénzért lehetett megvenni. A fejlesztők szerint ez remélhetőleg egy évvel a megjelenés után is elég lesz arra, hogy visszacsábítja azokat a játékosokat, akik a kipróbálás után leléptek, mivel nem volt kedvük egy vagyont költeni csak azért, hogy esélyük legyen a pénzes játékosokkal szemben.

Nekünk tetszik a hír, mi egészen biztosan kipróbáljuk ezt az új rendszert.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)