Hirdetés

Teljesen megújult dobfelszerelés és gitárkontrollerek a Band Hero mellé

|

Igazi ínyencség érkezett a konzolos zenerajongóknak: Band Hero, és a legújabb hangszprojektek - bejelentve.

Hirdetés

Az őszi megjelenés azóta is stabil, viszont hivatalos bejelentés érkezett arról, hogy bizony teljesen új, áttervezett és optimalizáltabb hangszerkontrollereket szerezhetünk majd be a hőn áhított Band Hero-hoz.


Elsőként említeném az átakalkított, és kellőképpen újragondolt dobfelszerelést, mely alapvetően csendes drumpadjeivel támad. Emelett a kontrollerfunkciókon is látszik a fejlesztés, hiszen nagyobb flexibilitást kapott, főként az ingame navigáció terén.

A megújított pedálfunkciók közé tartozik, hogy a fejlesztők megduplázták az eddigi bemeneti portot, így mostantól a bátrabbak akár kettő pedállal is kísérletezhetnek, a magasabb szintre vitt trackek teljesítésekor, melyek nagy része letölthető formában is alakot ölt majd.

A kényelmi funkciókat szolgálja a dobok alatt kialakított kis tároló is, amelybe a playerek gond nélkül bepakolhatják dobverőiket, ha épp más elfoglaltságuk lenne a virttuális hangszer püfölése helyett.

A gitárok terén is lesz újítás és változtatás: például a strum bar is új profilját hozza, sokkal kézreállóbb és ezáltal precízebben kezelhető, míg a gitár nyakán elhelyezett gombok is jobban fekszenek majd.
 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)