Hirdetés

Teljesen új játék fejlesztéséhez keres alkalmazottakat a Bungie

|

A csapat néhány éven belül szeretné, ha nem csak a Destiny gazdagítaná a repertoárjukat, így most nagy erőkkel láttak neki a toborzásnak.

Hirdetés

A Bungie jelenleg is komoly energiákat fektet abba, hogy a Destiny 2-t újabb és újabb tartalmakkal töltse meg. Idáig mindig egyetlen címmel voltak elfoglalva, azonban ezen most változtatni szeretnének, így egy álláshirdetésben keresnek új csapattagokat, aki lefektetnék egy teljesen új szerepjáték alapjait, és kidolgoznák annak rendszereit. 

Hirdetés

A csapat vezetője, Pete Parsons még tavaly nyilatkozta, hogy 2025-re olyan stúdióvá szeretnének válni, akiknek egyszerre több cím is fűződik a nevéhez. 2018-ban a Bungie egy igen komoly, 100 millió dolláros összeget kapott egy kínai kiadótól, a NetEase-től, hogy tető alá hozzanak egy nem Destinyhez köthető franchise-t.

Úgy néz ki, hogy ennek kapcsán immáron a tettek mezejére lépett a stúdió, legalábbis erre utalnak azok a meghirdetett pozíciók, melyek nemrég tűntek fel a csapat honlapján. Eszerint szükségük van egy Incubation Investment Designerre, aki azért felel, hogy a játék különböző tárgyai, fegyverei, tárgyai megfelelően rendszerbe legyenek szedve és okosan helyezkedjenek el a pályán.

Emellett egy Incubation Senior/Lead Combat Designer után kutató hirdetés is elérhető, amiben a játék harc- és lootrendszeréért felelős embereket keresnek, akik a nem riadnak vissza a mesterséges intelligenciák fejlesztésétől és a különböző fegyverek, páncélok és képességek kidolgozásától sem. Mindkét hirdetésben kihangsúlyozzák, hogy olyan emberek ideálisak a pozíciókra, akik nem járatlanok a szerepjátékok területén. 

Ti milyen stílusú kalandot várnátok a Bungie-tól?

Címkék: #bungie #destiny
Platformok: PC PlayStation 4 PlayStation 5 Xbox One Xbox Series X
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)