Hirdetés

Teljesen új PS5-exkluzívon dolgozhat a PlayStation londoni stúdiója

|

A London Studio által megosztott álláshirdetések alapján új IP van készülőben a színfalak mögött.

Hirdetés

A Sony konzoljának legfőbb vonzerejét kétségtelenül az exkluzív franchise-ok adják, így nem csoda hogy fokozott figyelem kísér minden PS-projektet, még ha egyes címekkel hajlamos is mostohán bánni a cég. Éppen ezért érdekes, hogy a London Studio fejlesztőstúdió álláshirdetései között több olyan munka is felbukkant, melyek egy új IP-ről árulkodnak.

Egész pontosan a VFX és a technikai művészeti vezetők pozíciójának leírásában olvasható, hogy a szerencsés jelentkezők egy "teljesen új, next-gen IP-n" dolgozhatnak majd, míg a vezető online gameplay tervező esetében egy "új PS5-ös projektet" említ a hirdetés. A "next-gen projekt" megjegyzés ezek mellett például a 3D-s karakterművészeti vezető és az animációprogramozó hirdetésében is feltűnik.  

Hirdetés

Annak kapcsán viszont, hogy vajon mi lehet ez a rejtélyes projekt, természetesen csak találgatni tudunk. A London Studio korábbi munkái között a PS2-es SingStar-sorozatot, valamint a PSVR-os nyitócím VR Worldsöt és a szintén VR-os Blood & Truth-ot is ott találjuk, így valószínűnek tűnik, hogy ezúttal is valamilyen periférián alapuló produkción dolgoznak, amit a hirdetésekben olvasható "ismeretlen dizájnokkal való kísérletezés és munka" megjegyzés is alátámaszthat.

A legerősebb érv a VR-téma mellett viszont a tény, hogy a Sony már javában dolgozik a PSVR továbbfejlesztett változatán, amiből sokan arra következtetnek, hogy a PS London az eszköz új generációjához is nyitócímet készít majd. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)