Hirdetés

Tell Me Why - újabb érzelmes játék érkezik a Life is Strange fejlesztőitől

|

Az Xbox Game Studios és a Dontnod együttműködésének hála egy új thriller születik, aminek fejezeteit ráadásul nem egy év alatt kapjuk meg.

Hirdetés

A Dontnod Entertainment olyan játékokkal bizonyította már, hogy egyedi stílusa van, mint a Remember Me, a Life is Strange és a Vampyr, jövőre pedig két epizodikus projekttel is készülnek: az egyik a Twin Mirror a Bandai Namco kiadásában, a másik pedig a most, az X019 eseményen leleplezett Tell Me Why. 

Hirdetés

Ez az epizodikus, narratívára épülő thriller-kaland két ikertestvérre, Tyler és Alyson Ronanre fókuszál, akik egy alaszkai kisvárosban emlékeket idéznek fel a szeretett, de zavaros gyermekkorukból. A játék valósághű karaktereket, komoly témákat és a csapatra jellemző döntéseket vonultat fel, de természetesen nem hiányozhat a képletből némi misztikum sem. 

A Tell Me Why teljes évada 2020 nyarán fog megjelenni PC-re (Steamen keresztül) és Xbox One-ra, megjelenéskor pedig azonnal elérhető lesz az Xbox Game Pass előfizetők számára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)