Hirdetés

Telling Lies - újabb egyedi játékon dolgozik a Her Story megalkotója

|

Sam Barlow vadonatúj alkotásában négy ember mindennapi életébe és hazugságaiba nyerhetünk betekintést.

Hirdetés

Határozottan egyedi játék volt a 2015-ben megjelent Her Story, ami díjakat is nyert például a történetmesélésért és az innovatív játékmenetért. A nyomozós sztori atyja pedig most egy újabb projekten dolgozik, amit nemrég be is mutatott

Hirdetés

A Telling Lies négy olyan hétköznapi emberről szól, akiket összeköt egyetlen hatalmas hazugság. A játék során leginkább különféle felvételeket fogunk nézni ezekről a szereplőkről, és értelemszerűen az lesz a dolgunk, hogy kibogozzuk a rejtélyt. Sokat egyelőre még nem tudunk a játékról, de az már biztos, hogy hosszabb lesz, mint a Her Story, és a történetmesélés is elég más lesz, ugyanis ezúttal nem interjúkat nézhetünk végig, hanem különböző emberek magánéletébe nyerhetünk betekintést.

Ezúttal egyébként az Annapurna Interactive dobja majd piacra Sam Barlow játékát, ami a jelenlegi tervek szerint csak PC-n lesz majd elérhető, de nem kizárt, hogy konzolokra és mobilokra is ellátogat a későbbiekben. Megjelenési dátumot egyelőre még nem kaptunk, viszont jött egy trailer, amiből kiderül, miről is szól ez az egész, illetve a szereplőket játszó arcokat is megismerhetjük.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)