Hirdetés

Telltale Batman - technológiailag is jobb lesz

|

A Telltale játékainál használt motor szinte semmit nem fejlődött az elmúlt években. A Batman viszont szebb, jobb, és bugmentesebb lehet.

Hirdetés

Sztorit és játékmechanikát tekintve semmi gond a Telltale kalandjátékaival, viszont ahogy teltek az évek, úgy vált egyre kellemetlenebbé, hogy rengeteg a visszatérő bug, és a modellek hiányosságait sem fedi már el az egyedi művészeti stílus.

A kinézet megmarad, viszont több dolog változni fog a nyáron megjelenő, Telltale-féle Batman játékkal kapcsolatban. Az SXSW során bejelentették, hogy nem teljesen ugyanazt a motort használja, mint a korábbi játékok, hanem annak továbbfejlesztett változatát. Sok új funkció most jelenik meg először, így mind technológiai szinten, mind a játékmenetben tapasztalhatunk újdonságokat. Az egyik ilyen újítás, hogy bizonyos jelenetekben dönthetünk, Bruce Wayne-ként vagy Batmanként játszanánk-e inkább. Aztán majd meglátjuk, hogy ezt is csak a történet viszi-e el a hátán, vagy kilép a 70-80-as pontszámtartományból. Vagy azt is mondhatnánk: megküzd-e az akadályokkal, mint a kötéllétrára kapaszkodó cápával.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)