Hirdetés

Telltale Game of Thrones - ez büntetni fog

|

A Telltale a VGX-en többek között azt is bejelentette, hogy egy Tórnok Harca játékot készít és ismerve a stúdiót és a sorozatot, hatalmasak az elvárások.

Hirdetés

A Telltale Gamesnek most bizony eléggé tele van a keze. Jön a The Walking Dead második évada, folytatódik a szintén zseniális The Wolf Among Us és most kiderült, hogy a Tales from the Borderlands és a Game of Thrones játékuk is érkezik.

Elég komoly időszak elé néz a stúdió és mi csak remélni tudjuk, hogy nem vállalták túl magukat. A VGX-en a Gearbox-szal való együttműködés bejelentése után féltünk tőle, hogy a Trónok harca játékuk végül csak egy pletyka volt, de szerencsére nem így történt. Érkezik a Game of Thrones, ami egy több évre elhúzódó együttműködés gyümölcseként epizodikus formában hozza el nekünk Westeros történetét.

A Spike VGX-en bemutatott trailer két dolgot végérvényesen bebizonyított. A Telltale 2014-ben kitolja a Game of Thrones első epizódját és, hogy én lényegében bármiért tudok lelkesedni, ami alá oda van vágva a sorozat zenéje, még ha az egy abszolúte semmitmondó trailer is.

Dan Connors, a Telltale társalapítója elmondta, hogy az "HBO-val való közös munka a Trónok Harca játékon a tökéletes lehetőség a stúdió számára" és eltökélt szándékuk, hogy "a sorozat hatalmas rajongótáborát a harctól, árulástól, erőszaktól és bosszúszomjtól duzzadó történet középpontjába helyezzék". 

A Global Licensing is nagyon örül az együttműködésnek, ugyanis szerintük a rajongók szívesen fogadnak minden új dolgot, amivel elmerülhetnek a Game of Thrones világában és szerintük "a Telltale Games már mindenki számára bizonyította, hogy világelső a magával ragadó interaktív tartalom előállításában".

Mindenki boldog, mindenki örül, szeretnénk látni legalább egy képet a játékból és csak azt reméljük, hogy nem ilyen lesz:

Ti mit gondoltok? Szívesen látnátok a Game of Thrones világát a Telltale tolmácsolásában? Vagy kezdődjön már végre a sorozat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)