Hirdetés

Telltale Game of Thrones - hatrészes lesz, megvan az első epizód címe

|

Végre - valahára - kiderült pár részlet a Telltale Games Game of Thrones-játékáról. Hatrészes sorozat lesz és az első címét is bejelentették a fejlesztők.

Hirdetés

Az a helyzet, hogy botrányosan keveset tudunk a Telltale Games Game of Thrones-játékáról, pedig az első résznek szűk két hónapon belül meg is kellene érkeznie.

A Telltale most egy tweetben jelentette be, hogy a Game of Thrones első epizódjának Iron from Ice lesz a címe, amit egyébként már korábban is lehetett sejteni, hiszen egy pár hete kiadott képen is rajta volt már. A fejlesztők - csak amúgy mellékesen - azt is elejtették, hogy a sorozat összesen hat epizódból áll majd.

Ezen felül összesen annyit tudunk a játékról, hogy egy öttagú családot irányíthatunk majd, de a cselekménnyel kapcsolatban szinte semmi sem derült ki. Lehet, hogy nem is baj, mert jó lesz meglepődni, viszont azt már nagyon szívesen megnéznénk, hogy milyenek is lesznek a karakterek.

Ti várjátok már vagy inkább az HBO sorozatot várjátok? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)