Hirdetés

Telltale Game of Thrones - jövő héten érkezik a negyedik rész, a Sons of Winter

|

A Telltale Games bejelentette, hogy jövő héten érkezik a Game of Thrones-játékuk negyedik epizódja a Sons of Winter.

Hirdetés

A Telltale Games az utóbbi évek során zseniális epizodikus kalandjátékkal örvendeztetett meg minket és ez alól szerencsére a Game of Thrones világában játszódó sorozat sem kivétel.

A Telltale most bejelentette, hogy a Game of Thrones - Sons of Winter megjelenés május 26-án várható PC-re és Mac-re, illetve PlayStation konzolokra, viszont csak egy nappal később, 27-én érkezik meg Xbox 360-ra és Xbox One-ra. Az android és iOS verziók május 28-án kerülnek fel a Google és az Apple online boltjaiba.

A Sons of Winter a hat epizódos évad negyedik része, amihez most egy kedvcsináló trailert is kiadott a Telltale Games. Ahogy az a fejlesztő játékainál már csak lenni szokott, ha nem játszottátok végig az előző epizódokat, akkor nem ajánlatos megnézni a videót. 

Nektek hogy tetszik a Game of Thrones-játék?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)