Hirdetés

Amazon Fire TV - a Telltale teljes támogatását élvezi

|

Az Amazon Fire TV leleplezése után sorra jelentkeznek majd be az eszközre fejlesztő stúdiók a pontos kínálattal: a Telltale az első.

Hirdetés

Az Amazon Fire TV alapvetően nem játékkonzolnak lett tervezve, ugyanakkor nagy erőssége, hogy Android és HTML alapjai miatt azokat is támogatja. Az Amazon Games képviselője, Mike Frazzini tegnap már megszellőztette, hogy több neves kiadó - köztük a Ubisoft, a Take-Two, a Sega, a Mojang, az EA, a Gameloft, a Double Fine és a Disney - is támogatja majd az eszközt, de a Telltale Games jóvoltából most megkaptuk az első konkrét külsős bejelentést is.

Job J. Stauffer, a Telltale PR-menedzsere Twitteren osztotta meg velünk a jó hírt, miszerint a The Walking Dead első évada már elérhető az Amazon eszközére:

Az első bejegyzést pár perccel később újabb követte, ebben Stauffer biztosított minden játékost arról, hogy a The Walking Dead Season Two, a The Wolf Among Us és a Game of Thrones játékokat is elhozzák majd az Amazon Fire TV tulajdonosoknak:

Hogy a Telltale és a Gearbox Software közös projektje, a Tales from the Borderlands miért maradt ki a felsorolásból, az egyelőre rejtély, de fogadni mernénk rá, hogy Claptrap majd egy szép levélben kimagyarázza.

Mi a véleményetek, érdemes lehet játékok miatt egy Amazon Fire TV-t venni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)