Hirdetés

Comic-Con 2017 - jön a Batman: The Enemy Within

|

A Telltale Games már a Comic-Con előtt lerántotta a leplet azokról a projektekről, amiket idén és jövőre megjelentetnek: ezek közül az egyik a Batman kalandjátékuk folytatása.

Hirdetés

A Comic-Con 2017 kezdete előtt a Telltale Games úgy gondolta, hogy hivatalosan is bejelenti azokat a címeket, amiket a közelmúltban pletykált az internet népe, így végre kiderült, hogy jön-e új Batman. Persze már elspoilereztük, hogy igen. 

Hirdetés

Folytatódik az epizódikus Batman kalandjátékuk Batman: The Enemy Within címmel, egy öt részes második évadban követhetjük tovább a Denevérember kalandjait. A legelső fejezet, a "The Enigma" augusztus 8-án jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra, míg iOS és Android eszközökre valamikor később (októbertől lemezes változatban is beszerezhető lesz a jelenlegi generációs konzolokra). Láthatunk is belőle kis ízelítőt: 

A Telltale ígérete szerint új szezont a visszatérők és az új játékosok is egyaránt élvezik majd, noha akik játszottak ez előzménnyel, azok átvihetik majd a döntéseiket a folytatásba. A szinkront illetően ismét Troy Baker lesz a címszereplő, míg Anthony Ingruber Jokert szólaltatja meg. A sztoriban mind Bruce Wayne-t, mind Batmant kényelmetlen új szerepkörökbe kényszerítik majd, hiszen Riddler visszatért, hogy terrorizálja Gothamet, de nem a rémisztő rejtélyei az egyetlenek, amikkel hősünknek meg kell küzdenie: bekerül a képbe egy könyörtelen szövetségi ügynök és Joker sem marad ki a buliból, ezért Batman kénytelen kényelmetlen szövetségeket kötni, de Bruce Wayne-re is komoly megpróbáltatások várnak. Nézzétek meg a galériánkban az első képeket a játékról: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)