Hirdetés

Végre új motort kapnak a Telltale játékai

|

Ezer éves már és még mindig nem bugmentes, de a sztorik miatt sokszor hajlandóak voltunk elnézni, hogy a Telltale nem cseréli le a Telltale Toolt. Hamarosan már nem kell elnézőnek lennünk.

Hirdetés

2004 óta használja saját fejlesztésű játékmotorját a Telltale Games, még az újabb Sam & Max játékoknál kezdte el alkalmazni. Minél több idő telt el, annál inkább látható volt ennek negatív hatása.

Hirdetés

A Variety úgy értesült (és az oldal általában meglepően naprakész és pontos a Telltale ügyeivel kapcsolatban), hogy a csapat a The Walking Dead utolsó évada után átvált Unityre, így a Stranger Things és az ezt követő The Wolf Among Us: Season 2 már azt fogja használni. Mindkettő leghamarabb 2019-ben érkezhet. A The Walking Dead: The Final Season augusztus 14-én indul, remélhetőleg igyekeznek úgy optimalizálni, hogy a lehető legtöbb bugot eltüntessék belőle.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)