Hirdetés

Vicces anyagokat osztottak meg a neten a Telltale Games egykori fejlesztői

|

A stúdió bezárása miatt már semmi akadálya annak, hogy a srácok közzétegyenek néhány érdekességet a rajongók számára.

Hirdetés

Nemrég derült ki, hogy a kalandjáték-rajongók legnagyobb bánatára megszűnik a Telltale Games, és így a jó eséllyel a stúdió tervezett projektjei sem valósulnak meg. Rengeteg fejlesztő maradt munka nélkül, akik közül néhányan úgy döntöttek, megmutatják, hogy miféle vicces alkotásokat dobtak össze szabadidejükben.

Hirdetés

Nyilván a videojáték-fejlesztőknek is kell néha a kikapcsolódás, és amíg a legtöbben szünetet tartanak, vagy isznak egy kávét, addig akadnak olyanok, akik mindenféle ökörséget alkotnak meg az éppen aktuális projektet felhasználva.

Itt van rögtön Sean Ainsworth, aki tulajdonképpen összedobott egy alternatív befejezést a The Walking Dead első évadához. Nem igazán magyaráznánk a dolgot, inkább nézzetek bele a videóba.

Molly Maloney például azt a feladatot kapta a Tales from the Borderlands ötödik epizódja kapcsán, hogy animálja meg, ahogy Rhys lekapcsolja a Hyperion monitorjait. A kérés azonban nem volt egyértelműen megfogalmazva (a "flip off" elég kétértelmű), és a végeredmény az lett, hogy a főhős bemutatott a képernyőknek. Az pedig már csak hab a tortán, hogy a kreatív rendezőnek ez a változat jobban tetszett, így végül be is került a játékba.

Shaun Finney is érdekes anyagokat posztolt a Twitterre, ezekre is érdemes vetni egy pillantást.

Marius Winter pedig a Telltale Games egyik korábbi alkotásából, a Back to the Future-ből osztott meg egy videót. Winter saját elmondása szerint az egyik átvezető során a színek teljesen összekeveredtek, ez pedig a jelek szerint megihlette a fejlesztőt.

Nektek melyik volt a kedvenc játékotok a Telltale Games csapatától?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)