Hirdetés

Feltámad a Telltale Games

|

Folytatódhat a The Wolf Among Us és a Batman is.

Hirdetés

Sokunk szíve facsarodott össze, mikor kiderült, hogy a Telltale Games becsődölt és nem fog már olyan kiváló kalandjátékokat készíteni, mint a The Wolf Among Us vagy éppen a Tale from the Borderlands, még a The Walking Dead szériát is csak a Skybound Games segítségével tudták befejezni. 

Hirdetés

A szomorkodásnak azonban vége, a Polygon értesülései szerint ugyanis az LCG Entertainment felvásárolta a cég minden tulajdonát, beleértve a birtokában lévő licenceket is, mint amilyen a The Wolf Among Us és a Batman. A Telltale Games ezzel egy vadonatúj stúdióként éled újjá, amelyet Jamie Ottilie és Brian Waddle vezetnek majd. Ottilie a Galaxy Pest Control alapítója, amely olyan játékokat készített, mint a mobilos Duck Dynasty vagy éppen a PC-s The Feud - Wild West Tactics, míg Waddle a Havok motor marketingjéért felelt. Ottilie elmondta, hogy az eredeti csapat egyes fejlesztőinek felajánlották, hogy szabadúszóként csatlakozzanak, a jövőben pedig teljes munkaidős állást kaphatnak. 

A The Wolf Among Us és a Batman mellett övék lett az eredeti Telltale saját játékainak minden joga is, mint például a Puzzle Agenté, továbbá Ottilie szerint van néhány lejárt licenc is, amit vizsgálnak. Elmondása alapján egyelőre még mérlegelik a lehetőségeiket, viszont lehetséges, hogy az új Telltale ott folytat majd egyes történeteket, ahol a régi abbahagyta. Egyelőre nem tudni, hogy a Borderlands, a Trónok harca, A galaxis őrzői és a Minecraft kapcsán mi a helyzet, de a The Walking Dead jogokat már a Skybound birtokolja, a Stranger Things pedig visszakerült a Netflixhez. 

Személy szerint reménykedem benne, hogy Ottilie a The Wolf Among Us folytatására utalgatott. Ti minek örülnétek? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)