Hirdetés

A Telltale Games összes játéka kikerül a GOG kínálatából

|

A 2K már dolgozik azon, hogy legalább a Tales from the Borderlands megmenekülhessen.

Hirdetés

Sok remek játékot köszönhetünk a Telltale Gamesnek, így hát nagyon nem örültünk, amikor a csapat kénytelen volt lehúzni a rolót és kukázni az összes projektjét. Emiatt pedig hamarosan már nem lesz megvásárolható egyik játékuk sem egy népszerű digitális áruházban.

Hirdetés

A GOG.com egyik alkalmazottja erősítette meg a hivatalos fórumon, hogy május 27-én az összes fennmaradt Telltale-es játék eltűnik az oldalról. Így hétfőtől már nem lesz elérhető a boltban a The Wolf Among Us, a Marvel's Guardians of the Galaxy, a Hector: Badge of Carnage, a Tales from the Borderlands, a Strong Bad's Cool Game for Attractive People, illetve eltűnik még a Batman, a Sam & Max és a Puzzle Agent sorozat is. Persze ha már korábban megvásároltuk valamelyiket, akkor az megmarad a könyvtárunkban.

Közben a 2K Games elárulta a Eurogamernek, hogy igyekeznek visszatenni GOG-ra és a Steamre is a Tales from the Borderlandset, tehát ha minden jól megy, hamarosan ismét megvásárolhatjuk digitálisan Rhys és Fiona kalandját.

Nektek melyik volt a kedvenc Telltale-játékotok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)