Hirdetés

Minecraft: Story Mode - így jelenhetne meg Wii U-ra a Minecraft

|

A Minecraft már szinte minden létező platformon játszható, de azért akad kivétel. Talán a Telltale játéka utat nyithat a hiányzó portoknak?

Hirdetés

Amíg a Minecraft viszonylag apróbb lépésekben halad előre, addig az interaktív történeteiről ismert Telltale Games egy radikális húzásra szánta el magát, és egy történetet szőtt a játék világába a Minecraft: Story Mode képében. Ez nem csak merőben új megkőzelítése a koncepciónak, de egy olyan platformra is elhozhatja a Minecraft élményt, ami eddig valahogy kimaradt.

A korábbi Telltale Games játékokhoz hasonlóan a Story Mode is kijön a világ összes platformjára, azonban a srácok megtoldották a listát egy olyan géppel is, ahova csodával határos módon az eredeti Minecraft még sosem jutott el. A Story Mode a Nintendo Wii U-n is megjelenik majd, ami leginkább azért érdekes, mert egy interjúból kiderül, hogy a Telltale játéka a Minecraft motorját használja, amit a Mojang még nem portolt a Wii U-ra.

Ez azt jelenti, hogy akár arról is lehetne szó, hogy előbb-utóbb az alapjáték is eljut a Nintendo konzoljára, persze mivel már a Microsoft a főnök, így kérdéses, hogy ők szeretnének-e ezzel foglalkozni. Ti mit gondoltok? Játszanátok a Minecraftot a Wii U-n?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)