Hirdetés

Két másik Telltale Games játék is jön Nintendo Switchre

|

Eddig csupán a Minecraft: Story Mode-ot élvezhették a Nintendo hibrid konzoljának játékosai, de hamarosan kicsit "komolyabb" vizekre is evezhetnek a Telltale további kalandjátékaival.

Hirdetés

Pár napja jelent meg Nintendo Switchre is a Minecraft: Story Mode első évada, de a korábbi szivárgásokból már következtetni lehetett rá, hogy a Telltale Games bizony nem áll meg egy játéknál és más szériákat is elhoz a masinára a kollekciójából. 

Hirdetés

A bejelentés eddig váratott magára: a Nintendo of America Twitteren jelentette be, hogy a Telltale két másik, nagysikerú epizodikus sorozata, a Batman és a Guardians of the Galaxy is elérhető lesz az említett konzolra. Nézzétek csak: 

Noha pontos megjelenési dátumot sajnos nem határoztak meg, viszont az "Álljatok készen!" felszólítás arra enged következtetni, hogy már nem kell sokat várni a Switches változatokra. Ti milyen Telltale szériákat látnátok még szívesen a Nintendo gépén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)