Hirdetés

Több Telltale-játék is megjelenhet Switchre

|

A Minecraft: Story Mode első évadát hamarosan már a Nintendo hibrid masináján is végigjátszhatjuk majd, de a Telltale Games valószínűleg nem áll meg a kockahősöknél.

Hirdetés

Aki út közben sem szeretné abbahagyni a minecraftozást, az májustól kezdve Nintendo Switchen is folytathatja a kalandozást a Mojang világhírű homokozójában, de hónapokon belül elrajtol a platformon a Telltale Games epizodikus kalandjátéka is Minecraft: Story Mode - The Complete Adventure címmel. És valószínűleg nem ez lesz az egyetlen a stúdiótól. 

Hirdetés

A Telltale kommunikációs vezetője, Job Stauffer a GameSpotnak jegyezte meg nemrég, hogy ugyan még nem jelentették be a július 11-én PC-re, PS4-re, Xbox One-ra, iOS-re és Androidra megjelenő második szezont Switchre, de reménykednek benne, hogy "folytathatják a dolgokat" a platformon, mert nagy rajongók. Úgy véli továbbá, hogy a Nintendo konzolja kiváló hely lehetne a többi címüknek is: 

"Nem lenne ördögtől való, ha több szériánkat is elkészítenénk Switchre, szeretjük a platformot. Tökéletesen alkalmas arra, amit csinálunk. Minden játékunk ugyanazt nyújtja mobilon és konzolokon is, a Switch pedig lényegében egy mobilkonzol, szóval nagyszerű lenne."

Ti szívesen látnátok a Telltale Games többi sorozatát, így például a korábban pletykált Batmant Switchen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)