Hirdetés

Odébb van még a Telltale-féle Game of Thrones folytatása

|

A gamescomon alaposan kifaggatták a Telltale Games kommunikációs igazgatóját arról, mely sorozataik folytatására számíthatunk, és úgy tűnik, a Trónok harca rajongóinak még várnia kell.

Hirdetés

A Comic-Con alkalmával több játékából bejelentett egy-egy új évadot a Telltale Games csapata, amik közül némelyik már el is indult. Ezzel együtt a rajongók mindig kíváncsiak arra, hogy a még be nem jelentett folytatások közül melyikek lehetnek a méretesre duzzadt csapat napirendjén. Erről kérdezte a stúdió kommunikációs igazgatóját a Eurogamer is, de nem kaptak sok pozitív választ.

Hirdetés

Job Stauffer elmondása szerint hiába van már nagyjából négyszáz munkatársuk, így is rendkívül nehezen bírják a tempót, így elsősorban a Batman-sztorira és a The Wolf Among Us második szezonjára koncentrálnak a The Walking Dead lezárása mellett. Emiatt például a Trónok harca projektjük második évada egyelőre parkolópályán van, ráadásul Stauffer szerint még azt is át kell gondolniuk, milyen alapötletre szeretnék felhúzni a második évadot, erre pedig a tévésorozat további alakulása is befolyással lehet.

A Telltale Games képviselője továbbá elárulta, hogy a Tales from the Borderlands második évadára sem érdemes egyhamar számítani, valamint háttérbe szorult a még 2015-ben bejelentett új IP-jük is. Nemleges válaszokból pedig még ekkor sem fogyott ki, tagadta például, hogy új motoron dolgoznának és azt sem tartotta valószínűnek, hogy a stúdió múltjából elővennének olyan címeket, mint a Sam and Max vagy a Tales of Monkey Island. A Telltale tehát továbbra is nagyon szeret titkolózni, de ha lezárnak néhány történetszálat, valószínűleg meglepnek minket néhány újdonsággal vagy régóta várt folytatással.

Ti mit látnátok szívesen legközelebb a csapattól?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)