Hirdetés

A Telltale végre lecseréli a grafikus motorját?

|

A kalandjátékairól elhíresült fejlesztőcsapatnak elég sok technikai problémával kellett szembenéznie az utóbbi időben, de lehet, hogy ezeknek hamarosan vége.

Hirdetés

A The Walking Deaddel robbant be, és azóta hatalmas népszerűségnek örvend a Telltale Games, akik elég sok különböző játékkal próbálkoztak az elmúlt években, azonban hiába a változatos kalandok, néhány dolog nem változott.

Hirdetés

Az egyik ilyen dolog a Telltale-formula, ami bizony kezd kiismerhetővé válni, a másik pedig a valószínűleg ezt alaposan behatároló motor, ami a játékok alatt dolgozik. Nem egy alkalommal futottunk bele abba, hogy a mozgalmasabb részeknél a játékok beakadtak, elment a hang, csúszott a szinkron, vagy valami hasonló apró, de annál zavaróbb hiba miatt kellett bosszankodnunk.

Remélhetőleg ennek hamarosan vége, a fejlesztőcsapat honlapjára ugyanis két álláshirdetés is felkerült, a jelentkezőktől pedig azt várják, hogy a Unity világában mozogjanak otthonosan. A Telltale egyelőre titkolózik, de a következő hónapok során valószínűleg megtudjuk, mire készülnek, és talán a következő játékukat már megújult látványvilággal és új mechanikákkal pörgethetjük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)