Hirdetés

Guardians of the Galaxy: The Telltale Series - új képek érkeztek a szuperhősös kalandból

|

Javában folyik a munka a Telltale műhelyében, és a fejlesztők most úgy gondolták, megörvendeztetik a játékosokat néhány vadonatúj képpel.

Hirdetés

Korábban már kiderült néhány részlet a készülő Galaxis őrzői kalandjátékról, kaptunk pár screenshotot, illetve megismerhettük a szinkronhangokat is, és a Marvel rajongók ismét örülhetnek, mert újabb anyagot tett közzé a Telltale.

Négy, eddig még nem látott kép érkezett, amelyeken a főhősök mellett furcsa alakú űrhajók és elhagyatott romok is szerepelnek. A látottak alapján nekem egyből az első film helyszínei ugrottak be, a változatos környezettel nem lesz probléma.

Hivatalos megjelenési dátum egyelőre még nincs, de valószínűleg még idén megjelenik a Telltale-féle Guardians of the Galaxy.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)