Hirdetés

Telltale-játék készül a The Expanse alapján

|

A népszerű kalandjátékok készítői a The Game Awardsra hoztak egy izgalmas teasert a The Expanse játékfeldolgozásáról.

Hirdetés

Már 2011. óta szórakoztatja kiváló könyvélményekkel a sci-fi műfaj rajogóit a The Expanse világa, amit az utóbbi hat évben egy kiváló sorozat is feldolgoz. A világ hamarosan egy új műfajba látogat el, amint a The Game Awardson debütáló teaserból kiderült.

Hirdetés

A csődje után újtaalakult Telltale Games úgy tűnik, annyiban az elődje nyomdokain jár majd, hogy feldolgoz kiemelkedő tévés franchise-okat, amik közül az egyik első a Syfy gondozásában elindított, jelenleg pedig az Amazonnál futó The Expanse lesz.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Telltale ráadásul nem egyedül dolgozik a projekten, hanem a Deck Nine-nal közösen készítik a játékadaptációt, akik a Life is Strange két mellékágával, a Beyond The Stormmal és a True Colorsszal már bizonyítottak.

Ahogy a fenti teaser trailerben is láthatjátok, a The Expanse: A Telltale Series olyannyira a sorozaton alapszik majd, hogy a főszereplő, Camina Drummer kinézetét is az őt alakító színésznő, Cara Gee alapján készítették el. Megjelenési dátumot egyelőre nem kaptunk, de kíváncsian várjuk az új Telltale egyik első munkáját.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)