Hirdetés

Kiderült, hogy mi a Telltale Games Marvel-projektje?

|

Ezidáig lényegében csak találgatni tudtunk, hogy milyen játék születhet a Telltale Games és a Marvel együttműködéséből, de most lehetséges, hogy a szinkronszínészek sztrájkjának köszönhetően lelepleződött a titokzatos cím.

Hirdetés

Az epizodikus kalandjátékokra specializálódott Telltale Games még 2015 áprilisában jelentette be, hogy készítenek egy játékot a Marvel támogatásával, amely várhatóan 2017-ben debütál majd. Tulajdonképpen ez minden információnk a projektről, így a számos szinkronszínészt tömörítő SAG-AFTRA által szervezett sztrájk ebből a szempontból "kapóra jött". 

A SAG-AFTRA többek között azt szeretné elérni, hogy a színészek jobb bérért dolgozhassanak, ezzel kapcsolatban pedig kiadott egy listát azokról a játékokról, amik kapcsán jelenleg tárgyalnak. Ezek között szerepel a "Guardians of the Galaxy - The Video Game aka Blue Harvest" is, amely előtt az O'Farrell Enterprises, LLC cég neve szerepel - ugyanezt a vállalatot találjuk a The Walking Dead Season 3 neve előtt is, amelyről biztosan tudjuk ugyebár, hogy a Telltale Games-hez tartozik:

Ebből máris adódik a következtetés, hogy a Telltale titokzatos Marvel-projektje nem más lesz, mint egy - valószínűleg epizodikus - Galaxis Őrzői videojáték, persze mindez jelenleg még csak egy gyenge lábakon álló pletyka, semmi több. Ti örülnétek, ha ez lenne a titkos projekt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)