Hirdetés

Telltale rajongóknak szól az új Humble Bundle akció

|

Ha vannak Telltale sorozatok, amik kimaradtak az életedből, akkor most érdemes lesz pótolni őket PC-n.

Hirdetés

A Humble Bundle ebben a hónapban kalandra hív bennünket a Summer Adventure Games Bundle játékaival. Ahogy mindig, most is annyit áldozol a csomagra, amennyi jólesik, cserébe pedig rengeteg kiváló kalandjátékkal bővítheted a "majd egyszer ezekkel is játszok" feliratú listádat. Már az 1 eurós ajánlatot is érdemes lesz megfontolni.

Hirdetés

A pár száz forintos, minimális beugróért a Batman: The Enemy Within széria, a The Walking Dead első évada, a The Walking Dead: 400 Days és az Oxenfree ütheti a markodat. Aki mélyebbre nyúl a zsebében, az cserébe még több The Walking Dead és Batman évadokkal gazdagodik majd a The Wolf Among Us és a Heaven's Vault mellett.

Ha mindent be akarsz zsebelni, akkor 13,5 eurót kell kifizetned, de tekintettel arra, hogy mennyi kiváló játékot kapsz ezért, ez elég barátságos árazás. Akit érdekel a csomag, az látogasson el a Humble Bundle vonatkozó aloldalára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)