Hirdetés

Telltale's The Walking Dead - jön folytatás idén, de nem a harmadik évad

|

A Telltale hivatalosan is megerősítette, hogy a The Walking Dead sorozat idén valamilyen formában folytatódik, de a harmadik évadra még várnunk kell egyk icsit.

Hirdetés

A Telltale-nek a The Walking Dead Season 3 mellett is épp elég dolga akad, inkább most is aktív és közelgő sorozataira fókuszál, de egy 400 Days-hez hasonló apróság beleférhet.

A csapat már korábban is sugallta, hogy valami összeköti majd a második és harmadik szezon eseményeit, és az alábbi tweet ezt újra megerősíteni látszik. Ez jelentheti azt, hogy kapunk valami hasonlót a 400 Days átvezetőhöz, de akár azt is, hogy egy új széria társul majd a hamarosan induló Fear The Walking Dead sorozathoz. Mi mindkettőnek örülnénk, de utóbbira kicsi az esély.

A 400 Day DLC-t két évvel ezelőtt az E3 alatt leplezték le, várjuk az új teasereket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)