Hirdetés

Visszatér a Steamre a Telltale-féle The Walking Dead összes évada

|

A stúdió feltámadásának hála nem csak a Valve boltjába kerülnek fel újra a része, de Nintendo Switchen is végigjátszhatjuk a teljes történetet.

Hirdetés

A tavalyi év egyik legszomorúbb videojátékipari bejelentése volt, hogy a Telltale Games lehúzza a rolót, aminek hatásait azonnal érezni lehetett, hiszen a stúdió játékai eltűntek a digitális boltokból. Nagy megkönnyebbülés volt, amikor bejelentették, hogy sikerült megmenteni csőd szélére jutott céget, sőt még a The Wolf Among Us is megér egy következő részt. A jogi hercehurcák lassan elcsendesednek, így a stúdió egyik legsikeresebb sorozatának, a The Walking Deadnek a részei hamarosan ismét elérhetővé válnak.

Hirdetés

Mivel zombis történet utolsó részét csak a Skybound Games segítségével sikerült befejezni, így a kiadás jogai átszálltak rájuk, ők pedig nem tétlenkednek, hanem minél több ember számára elérhetővé teszik őket. A Twitteren jelentették be, hogy a mai napon az összes évad visszakerül a Steam kínálatába. Ezen felül Switchen is debütált a széria, tehát mind a négy szezon elérhető a Nintendo eShopjában is.

A Michonne történetével foglalkozó spin-off rész egyelőre még nem elérhető, de a tendenciákat nézve, valószínűleg nem kell sokat várnunk erre sem. 

Ti melyik Telltale játékhoz látnátok szívesen folytatást?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)