Hirdetés

A Telltale is szakít az előző generációval

|

A kalandjátékokat készítő csapat elég sokáig támogatta a PlayStation 3-at és az Xbox 360-at, de a The Walking Dead 3. évadával ennek vége.

Hirdetés

Még a Batman: A Telltale Games Series is megjelent az előző generációs gépekre, de várható volt, hogy a kiadó nem erőlteti ezt már sokáig. Lassan egy újabb nagy vásárlási szezonon vagyunk túl, ami azt jelenti, hogy tovább csökkent az Xbox 360-at és PS3-at használók száma, és nőtt azoké, akik PS4-re vagy Xbox One-ra váltottak.

A csapat ma bejelentette, hogy a december 20-án startoló The Walking Dead: A New Frontier csak PC-re, Mac-re, PS4-re, Xbox One-ra, iOS-re és Androidra jelenik meg, 360-ra és PlayStation 3-ra már nem. Azok, akik szeretnék korábbi mentéseiket megtartani, egy patch letöltését követően feltölthetik azokat a felhőbe, majd leszedhetik új generációs gépükre. Ha már nincs meg az adott mentés, generálható új alaphelyzet is.

Az A New Frontier első és második része jövő héten, egyszerre érkezik. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)