Hirdetés

Telltale's Game of Thrones megjelenés - megvan a dátum

|

Végre kiderült, hogy mikor mélyülhetünk el a Forrester ház kalandjaiban a Telltale Game of Thrones játéksorozatának első részével.

Hirdetés

Eddig akárhányszor valami új infót közölt a Telltale, a megjelenéssel kapcsolatban mindig csak annyit mondott, hogy még idén elstartol a Game of Thrones.

Most viszont nincs több titkolózás: az új Trónok harca játék első epizódja, az Iron from Ice PC-re és Mac-re december 2-án, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Xbox 360-ra 3-án, iOS-re pedig 4-én jelenik meg Európában. A PlayStation 3-as változat egy kicsit késik, azt csak december 9-én kapjuk meg, a Vitásról pedig egyelőre nincs hír (ha lesz egyáltalán).

Szóval jövő héten szép fokozatosan – majdnem – mindenki megkapja, ami jár, és kiderül, hogy a Telltale a Game of Thronesból is olyan csodát tud-e teremteni, mint a The Walking Deadből vagy a Borderlandsből. A PC-sek és Mac-esek ne felejtsék el csekkolni a gépigényt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)