Hirdetés

Temetést tartanak a Red Dead Online-nak a csalódott rajongók

|

Már egy éve annak, hogy a Rockstar Games látványosan hanyagolja a Red Dead Online-t.

Hirdetés

A mai napig a játékipar egyik csúcsteljesítményének tartott Red Dead Redemption 2 online komponense, a Red Dead Online 2019 tavaszi rajtjakor a legtöbben még arra fogadtak, hogy a GTA Online-hoz hasonlóan a Rockstar ezzel is bankot robbant, és óriási tömegeket fog vonzani a vadnyugati multizás.

A valóság azonban nem hozta a papírformát, a Red Dead Online hamar kongani kezdett az ürességtől, amin a külön játékba történő kiszervezés és a filléres leárazások tömkelege sem segített. A helyzet olyan rossz, hogy a Red Dead Online már tavaly óta nem kapott érdemi frissítést, így egy rajongói oldal most temetést szervez neki a Twitteren.

Hirdetés

A Red Dead News a virtuális búcsúztatással "ünnepelné", hogy a Rockstar Games már egy éve magára hagyta a játékot, ezért mindenkit arra buzdít, hogy július 13-án a barátaival együtt vegye fel a legjobb temetési ruháját, és a #reddeadfuneral hashtag kíséretében fényképekkel üzenjen a fejlesztőknek. Az eseményt azt követően hirdették meg, hogy a Rockstar bejelentette a Red Dead Online legújabb, erőteljesen alibizősre sikerült frissítését.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Tény és való, hogy fájdalmasan látványos a kontraszt az izgalmasabbnál izgalmasabb tartalmakkal nyakon öntött GTA Online és a többnyire bónuszokra szorítkozó "eseményekre" kárhoztatott Red Dead Online között, de nem valószínű, hogy ezen a ponton már túl nagy hatást gyakorolhatnak a fejlesztőkre a legkitartóbb multis cowboyok. A nagy kérdés inkább az, hogy a Rockstar vajon még meddig próbál úgy tenni, mintha a Red Dead Online egy érdemben támogatott cím lenne.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)