Hirdetés

A Tencent egy új felhőalapú játékszolgáltatással hozná el a jövőt

|

Többen is próbálkoztak már korábban a dologgal, lehet a gigavállalatnak sikerülni is fog?

Hirdetés

Kína egyik legnagyobb technológiai vállalata is beszáll a felhő-bizniszbe.

Hirdetés

A márciusban megrendezendő GDC 2019-es konferenciasorozatán a Tencent és az Intel közösen fognak beszélni a felhőalapú játékszolgáltatásokról, avagy a cloud gamingről. A Riot Games kizárólagos és az Epic Games résztulajdonosa, a Tencent továbbá a technológia jövőjével kapcsolatban is konkrét terveket szeretne letenni az asztalra.

A Niko Partners egyik elemzője elárulta, hogy a cég szolgáltatását Tencent Instant Play-ként fogják elindítani, és a már korábban bejelentett Microsoft Project Xcloud vagy a Google Project Stream-jéhez hasonlóan fog működni. Az eddigi információk alapján a szolgáltatás a Tencent és az Intel közös munkája lesz, ami egyelőre PC-re és Androidos okostelefonokra érkezik.

Mit gondoltok, tényleg a cloud gamingben lehet a jövő?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)