Hirdetés

Tengernyi Kaland - új alternatív valóságjáték indult

|

S a forgatókönyvet valami Dragon György nevű írta...

Hirdetés

Nagy örömmel számolok be erről a játékról, amely designját Fekete Zsombor barátommal ketten követtük el - nyomozás egy titokzatos és mitikus, mégis megdöbbentően igazi világban! Nyolc héten át tartó, oktató tartalmú, alternatív valóságjáték indult az interneten, ami egyben országos diák- és iskolai verseny, nagy értékű nyereményekkel.

A Tengernyi Kaland voltaképp a valóságban és a virtuális térben is játszódó, valóságos és fiktív játék, amely egy rég elsüllyedt holland hajó körül bonyolódik (Ne várjon tőle senki Crysis 2 grafikát és FPS játékmenetet... ). Az első, főleg oktató-jellegű feladatokon már túl vagyunk (senki sem maradt le róluk, lévén még játszhatóak), most a feltáráson részt vevő búvárcsapattal ismerkedhetünk majd. A játék bárki által játszható, legyen 9 vagy 99 éves, a feladatok 3-4 naponta kerülnek ki, mindegyik feladatban van nehézség, de aki azonnal nem adja fel, az képes mindegyiket befejezni (arról nem is beszélve, hogy az eddigi feladatok újrajátszhatóak). Mindenki vonatkoztasson el attól, eddig milyen internetes játékokkal játszott- ez kicsit más: egy kicsit ez is, egy kicsit az is és mégsem hasonlít egyikre sem - s nem árt, ha kéznél van a Facebook, a Bing vagy egy-két igen hasznos internetes program.... S ami a legjobb volt az egészben, hogy hagyták, hadd szárnyaljon szabadon a fantáziám (szegény programozók és grafikusok biztos sűrűn emlegették a felmenőimet) - remélem kipróbáljátok (totál ingyenes) és remélem lesz a nyertesek között majd GSO látogató. Ugyanis ha nem említettem volna, nyerni is lehet ám (a tapasztalaton és a játékélményen kívül) - a játékosok egy rövid regisztrációt követően pontgyűjtő játék részeseivé válnak, és a legtöbb pontot gyűjtő játékosok nyereményeket kapnak. Az egyéni győztes az lesz, aki a legtöbb pontot gyűjti, az iskolák versenyét az nyeri, ahonnan a legtöbb elszánt játékos érkezik. A nyeremények között százával szerepelnek kisebb ajándékok - könyvek, tankönyvek, mozijegyek, számítógépes kiegészítők -, a főnyeremények pedig:

Egyéni játék főnyeremények: Intel Learning Series (Classmate PC)
XBOX 360 játékkonzol Kinect kiegészítővel

Iskolai főnyeremény: Promethean digitális tábla

MInden további infó és a játék itt található: www.tengernyikaland.hu

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)