Hirdetés

Tennis World Tour - félkész se volt, mielőtt kiadták

|

Megdöbbentő, hogy a Bigben Interactive teniszjátéka milyen állapotban volt megjelenés előtt. Sőt, utána is. A kiadó magyarázkodik.

Hirdetés

Május 22-én jelent meg a Tennis World Tour több platformra, amely jelen pillanatban 48 ponton áll a Metacriticen, a legmegengedőbb kritika is 68-at osztott ki neki, a legrosszabb pedig 35-öt. Nem csoda hát, hogy a rajongók is csalódottak voltak, viszont sajnálatos oka van annak, hogy ilyen pocsék lett a játék minősége. 

Hirdetés

A Tennis World Tourt kiadó Bigbentől Alain Falc nyilatkozott a Le Monde lapnak, amelyben elmondta, hogy a játék mindössze 20 százalékban volt kész hetekkel a megjelenés előtt, amely egyenesen kaotikus volt, viszont marketing okokból nem tudták volna már elcsúsztatni egy későbbi időpontra (és az sem volt utolsó szempont, hogy megjelenjen egy Tennis játék a French Open bajnokság alatt).

Falc azzal próbálta vigasztalni a kedveszegett játékosokat, hogy patchekkel folyamatosan javítják a hibákat, 2019-ben előállnak majd egy kipofozott változattal is, valamint 2020-2021 között egy vadonatúj Tennis World Tour címmel is készülnek. Az egészben az a legszomorúbb, hogy a játék így is sikeres lehet, a Bigben munkatársa szerint ugyanis már 500 ezer példányt leszállítottak a viszonteladóknak és sokuknak nincs joga visszaküldeni őket. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)