Hirdetés

Tényleg a főinkvizítor látható a Star Wars Jedi: Survivor előzetesében?

|

Végre tisztázódott a Star Wars Jedi: Survivorben felbukkanó pau'an szereplő kiléte.

Hirdetés

Tegnap este robbant be a Star Wars Jedi: Survivor első CGI előzetese, amit alább magyar felirattal ti is megnézhettek. A videóban látható egy pau'an fajba tartozó titokzatos alak, aki a főhősünket, Cal Kestist faggatja. Nos, nagyon sokan egyből egyértelműnek gondolták, hogy az illető nem más, mint a főinkvizítor, vagyis a Star Wars: Lázadók animációs sorozat első évadának antagonistája, aki fontos szereplője a most indult Obi-Wan Kenobi sorozatnak is.

Nem kell azonban tovább találgatnunk a StarWars.com-on ugyanis megjelent egy cikk, amiben világosan le van írva, hogy az illető egy pau'an szenátor a Coruscanton, szóval nem a főinkvizítor.

Hirdetés

Ha közelebbről megnézzük a karakter ruházatát, valamint a fejét, amin nincsenek rajta a főinkvizítor jellegzetes tetoválásai, akkor ez tényleg egyértelművé válik. Sokaknak azért volt egyébként furcsa a főinkvizítor ilyen felbukkanása, mert ez a karakter pontosan úgy néz ki, mint a többi korábban látott pau'an, például A Sith-ek bosszúja mozifilmben látott szereplők, a főinkvizítor azonban jóval emberibb vonásokkal rendelkezik.

Egyúttal engedjetek meg egy személyes teóriát is: mi van, ha a főinkvizítor egészen egyszerűen azért sokkal emberibb fajtársainál a Lázadók animációs sorozatban, a különböző Star Wars képregényekben, és főleg az Obi-Wan Kenobi tévésorozatban, mert nem tisztavérű pau'an, hanem egy félig ember, félig pedig pau'an karakter? Ez simán megmagyarázná azt, miért különbözik ennyire a többi már bemutatott pau'an karaktertől. Csak egy ötlet.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)