Hirdetés

Tényleg a Quidditch Champions miatt nem volt kviddics a Hogwarts Legacyben?

|

A Warner Bros. a semmiből előállt egy új játékkal, ami meglepő módon a kviddicsről szól - a sportról, ami kimaradt a Hogwarts Legacyból.

Hirdetés

A Hogwarts Legacy csodálatosan átadta a roxforti diáklét legtöbb élményét, leszámítva egy apróságot: a kviddics nevű sportot épp felfüggesztették a sztorija szerint. A varázsvilág kedvenc hobbiját a valóságban is űzik emberek, és még egy külön játékot is megélt 2003-ban, így érthető, hogy a rajongók reménykedve várták, hátha valamilyen formában mégis megjelenik az idei Harry Potter játékban.

Sajnos csalódniuk kellett. Az Avalanche kihagyta a kviddicset, aztán most, pár hónappal később egyszer csak kiderült, hogy készül egy a sportágra fókuszáló, önálló játék.

Hirdetés

Sokan persze azonnal elkezdték ekézni a Warnert és az Avalanche-et, mondván azért nem volt kviddics a Hogwarts Legacyban, mert a Quidditch Championst akarták eladni nekik. A Twitter és a Reddit tele vannak olyan posztokkal, melyek erről beszélnek, és bár lehet kapcsolat a két játék között, a helyzet (szokás szerint) nem olyan ördögien fondorlatos, mint ahogy azt a rajongók gondolják.

Troy Leavitt, az egyik fejlesztő, aki dolgozott korábban a Hogwarts Legacyn, megosztotta véleményét az egész üggyel kapcsolatban. Szerinte nem "kivágott tartalmat adnak el külön", hanem éppen fordítva: a Quidditch Champions azért készül, hogy betölthesse az űrt.

"Nagyon szerettem volna kviddicset rakni a Hogwarts Legacyba, és nagyon szomorú lettem, amikor kiderült, hogy erre nem lesz lehetőségünk. [A Quidditch Champions] nem egy Avanalche játék és nincs köze a Hogwarts Legacyhoz, de nagy reményeim vannak az online multival kapcsolatban."

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Nyilván erre jött a kérdés, hogy azért nem engedték-e meg nekik a sport beépítését a Hogwarts Legacyba, mert a Champions már készült. Troy a következőt válaszolta:

"Úgy hiszem, hogy azért kapott zöld lámpát ez a projekt, hogy betölthesse az űrt. Ez azután történt, hogy tisztázódott a kviddics helyzete a HL-ben, nem előtte. Amíg én a csapat tagja voltam, addig nem tudtam arról, hogy bárki is dolgozott volna a Quidditch Championsön, de már 2 éve nem vagyok ott, szóval csak találgatok."

Egy nyílt világú varázsvilágos játékot összerakni már önmagában is hatalmas vállalás, így nyilván érthető, hogy a kviddics kimaradt belőle. Az új játék majd lehetővé teszi, hogy ne csak a gép ellen, de online meccsekben is bizonyíthassunk, ami valószínűleg jóval több, mint amit az Avalanche bele tudott volna préselni a Hogwarts Legacyba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)