Hirdetés

Tényleg a woke újságírók miatt nem lett sikeres a Days Gone?

|

A játék rendezője szerint egyértelműen a főszereplőt ért kritikák miatt nem hozta a Days Gone a várt teljesítményt.

Hirdetés

Nagyon úgy tűnik, hogy míg a Horizon, a God of War és a PlayStation házon belüli franchise-ainak legtöbbje virágzik, a Days Gone nem kap folyatást, mert messze nem fogyott olyan jól, mint azt a kiadó várta volna. Pedig hibái ellenére is tudtuk szeretni, sajátos hangulata, élvezetes játékmenete, izgalmas története és szerethető karakterei mind-mind érdekessé tették - a nemzetközi sajtó azonban más véleményen volt.

Ők nem tudták megbocsátani az - azóta egyébként már orvosolt - technikai problémákat, de többen is sérelmezték, hogy a főszereplő, Deacon egy átlagos fehér srác volt.

Hirdetés

John Garvin, a játék rendezője szerint ez is hozzájárult a sikertelenséghez. Ahogy ő fogalmazott Twitteren egy azóta törölt posztban, a bukást a bugok mellett előidézték "a kritikusok, akik nem is játszottak a játékkal", illetve "a woke kritikusok, akik nem bírják elviselni, ha egy kemény fehér motoros a csaja seggét bámulja.", utaljon ezzel bármire is. Aki tényleg végigtolta a Days Gone-t, tudhatja, hogy Deacon nem egy motoros macsó, pláne nem egy csajozógép - erre Garvin figyelmét is igyekeztek felhívni egyes felhasználók, akik úgy gondolják, egészen biztos, hogy nem ez vezetett a bukáshoz.

Garvin egyébként már nem dolgozik a Bend Studiónál, egy Ashfall nevű, NFT-kkel összekapcsolt játékot farag, és a Days Gone társrendezője, Jeff Ross is átszerződött máshova, a Crystal Dynamicshez.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)