Hirdetés

Tényleg bekerül az Assassin's Creed Valhalla a Game Pass kínálatába?

|

A Microsoft népszerű szolgáltatásának előfizetőiben joggal merülhetett fel a kérdés.

Hirdetés

Bár szóltak arról pletykák, hogy az EA Play-hez hasonlóan a Ubisoft+ is összebútorozhat a Game Pass szolgáltatással, és így az előfizetők némi extra díj fejében hozzáférhetnek a vállalat 100+ címet tartalmazó repertoárjához, de egyelőre ez nem történt meg, csupán az újraindított PlayStation Plusba került bele a klasszikusokat felvonultató Ubisoft+ Classics felhozatal. 

A Ubisoft azonban így sem hanyagolja el a Game Pass-t, hiszen több játéka is elérhető az előfizetők számára (mint a Rainbow Six Siege, a Far Cry 5 és az Immortals Fenyx Rising), beleértve a két utóbbi Assassin's Creed játékot (Origins, Odyssey) is, így a játékosok nem kételkedtek abban, hogy a Valhalla is csatlakozik hozzájuk, amikor erre utaló jelet kaptak. 

Hirdetés

A hét elején a sasszemű rajongók kiszúrták az Assassin's Creed Valhalla Microsoft Store-os adatlapján a Game Pass logót, és természetesen azonnal megindult a spekuláció azzal kapcsolatban, hogy ez lehet a következő videojáték, amit a Ubisoft elérhetővé tesz a szolgáltatásban. Bár az Xbox Wire havonta két nagy poszttal is jelentkezni szokott a Game Pass bővítését illetően, elő szokott az is fordulni, hogy befut egy-két meglepetés, szóval az sem törte le a reménykedők lelkesedését, hogy a Valhalla nem szerepelt a november második felére bejelentett címek listáján

A Ubisoft szóvivője az Eurogamernek eljuttatott közleményében viszont megerősítette, hogy pusztán tévedésről van szó, és azóta már kijavítottak a hibát.

Azt egy szóval sem cáfolta, hogy a közeljövőben esetlegesen az Assassin's Creed Valhalla is csatlakozhat a Game Pass-családhoz, márpedig decemberben a játék megkapja az utolsó tartalmi frissítését egy ingyenes DLC képében, ami lezárja a sztorit. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)