Hirdetés

Tényleg belső nézetre váltanak a Wasteland 3 alkotói

|

Az utóbbi években izometrikus szerepjátékokkal nyűgözött le minket az inXile csapata, a következő játékukban viszont a főszereplő bőrébe bújhatunk majd.

Hirdetés

Vannak játékstúdiók, amik annak köszönhetik a hosszútávú sikerüket, hogy egy műfajban tudnak újra és újra nagyot alkotni, sőt, vannak csapatok, amik hosszú évek óta egyetlen szérián dolgoznak csak.

Az inXile-t is alapvetően az oldschool, felsőnézetes szerepjátékok specialistájaként emlegettük az utóbbi években, de egyre biztosabb, hogy Brian Fargo csapata a következő játékával kimozdul a komfortzónájából.

Hirdetés

Még januárban árulták el a stúdió álláshirdetései, hogy egy belsőnézetes játék munkálatait készítik elő kaliforniai főhadiszállásukon, de ezt nemrég egyértelműbben, nyilvánosan is megerősítette a stúdió. A csapatot képviselő Twitter-fiók válaszolt egy xboxos bejegyzésre, amiben egy gyorsan pörgő listát megállítva sorsolhattak maguknak a tétova játékosok, hogy milyen játékkal játsszanak legközelebb. "Az jött ki, hogy új, FPS, és RGP" - állt az inXile üzenetében.

A nyilvános teaser alapján akár azt is hihetnénk, hogy akár a nemsokára megrendezésre kerülő digitális E3-on meg is nézhetjük, milyen lesz az új projekt, de aki követi a stúdió fejét is, az sajnos megtudhatta korábban, hogy egy darabig még nem látjuk az Unreal 5-tel készülő játékot. "Tudom, hogy a teaserek kegyetlenek, de annyira izgatott vagyok a grafika, a dizájn és a szöveg miatt a következő nagy játékunk kapcsán. Sajnos Ti nem látjátok még egy jó darabig, amit én látok" - írta Fargo.

De addig is még várhat egy Wasteland 3 kiegészítőre a stúdió rajongóbázisa, szóval szerencsére nem maradunk évekig új inXile-történetek nélkül.

Ti örültök a készülő játék új irányának, vagy szívesebben láttatok volna még egy izometrikus RPG-t a csapattól?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)