Hirdetés

Tényleg fut a No Man's Sky Switchen, megjelenési dátum is van

|

Nehéz volt elképzelni, hogy ez működhet, de a Hello Games összehozta a No Man's Sky kézikonzolos változatát.

Hirdetés

Hat évvel ezelőtt még PC-n és PlayStation 4-en is köhögcsélt, ma meg már Nintendo Switchen is gond nélkül fut a No Man's Sky, a Hello Games nehezen startoló, de azóta sokkal jobbá, tartalmasabbá váló játéka. A hibrid konzolra szánt verziót már jó ideje bejelentették, de nem kis kihívást jelentett a csapat számára, hogy a szerényebb képességű gépen is elvárható minőséget tudjon kínálni.

A céget vezető Sean Murray is kiemelte, hogy nem volt könnyű dolguk:

"A No Man's Sky ezen az apró, hordozható eszközön egyszerre érződik teljesen természetesnek, valamint abszolút lehetetlennek. A kis csapatunk számára ez egy igazán nehéz kihívás volt. A No Man's Sky a procedurális generálásra épül, ami azt jelenti, hogy a konzol generál mindent, amit látsz. Ettől sokkal nehezebb volt elhozni egy olyan platformra, mint a Switch, de úgy látom, ez a csapat akkor a legboldogabb, amikor szinte lehetetlen dolgokat csinálhat."

Hirdetés

Az október 7-étől digitális és dobozos formában is megvásárolható switches változatban egyelőre csak a 2021 júniusáig megjelent tartalmak lesznek benne, a Frontiers, a Sentinel és az Outlaws bővítmények még nem, de ez így is rengeteg tartalom. A PlayStation 5-ös játékosok egyébként szintén megvehetik majd a lemezes változatot, ők az összes frissítést megtalálják a korongon.

Érdeklődve várjuk, hogy valóban problémamentes lesz-e a futtatás, vagy a Hello Games ismét magyarázkodásra fog kényszerülni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)