Hirdetés

Tényleg futtatható a Saints Row videokártya nélkül?

|

Ezt a szokatlan elméletet vizsgálta és bizonyította egy videós.

Hirdetés

Azt már a hivatalos megjelenés előtt is lehetett tudni, hogy a legújabb Saints Row játék nem fogja megizzasztani a PC-ket, és viszonylag gyenge gépeken is gond nélkül elfuthat a Volition alkotása. Kevesebben gondolták viszont, hogy a játék futtatásához egyáltalán nem szükséges videokártya, és egy megfelelően erős processzorral bíró gép remekül meg tud birkózni a nyílt világú akciózással.

A felvetést természetesen tesztelték is, a RandomGaminginHD videós több különböző, integrált GPU-t tartalmazó CPU-t is kipróbált, hogy megtudja, melyikkel teljesít a legjobban a Saints Row.

Hirdetés

Először viszonyításképpen megnézte, mire képes egy belépő kategóriás videokártya, majd következett a három különböző teszt. Az AMD Ryzen 7 5700G iGPU volt a leghatékonyabb, de alacsonyra tekert grafikai beállításokon az Athlon 3000G Overclocked iGPU és az Intel Core i3 12300 iGPU egészen szórakoztató játékélményt nyújtott.

A 2022-es Saints Row minősége egyébként messze elmaradt attól, amit a korábbi játékok hoztak. Ha még nem tettétek, olvassátok el Paca kritikáját a játékról.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)