Hirdetés

Tényleg jöhet a God of War PC-s portja?

|

Lehet, hogy a Sony egy újabb platformra elhozza a 2018-as kalandot, méghozzá nem is akármelyik digitális áruházba.

Hirdetés

A 2018-ban debütált God of War egy egészen más Kratost tárt a játékosok elé, mint a franchise korábbi részei, ráadásul nem is a görög, hanem a skandináv mitológia alakjai kerültek reflektorfénybe, de azért így is sikerült egy remek kalandot letenniük az asztalra a fejlesztőknek.

Korábban már szóba került az, hogy esetleg PC-re is megjelenik Kratos és Atreus közös kalandja, és nemrég újabb érdekes nyom érkezett, ami szintén ezt bizonyítja.

Hirdetés

Egy Ighor July nevű szivárogtató ugyanis olyan játékokra bukkant rá a GeForce NOW adatbázisában, amelyek a jelek szerint már bekerültek a rendszerbe, de a nagyközönség számára egyelőre még nem elérhetőek. Az alábbi kép alapján pedig bizony a God of War is szerepelt ezen címek között, ráadásul az adatbázisban talált nyom azt sugallja, hogy Steamre fog megérkezni a Santa Monica Studio alkotása.

Persze egyértelmű, hogy óvatosan érdemes kezelni ezt az állítólagos szivárgást, mert ugyan a Sony tényleg szeretne még több exkluzívot elhozni PC-re, nem biztos, hogy ezek között a 2018-as God of War is ott lesz. Az viszont már kiderült, hogy két Uncharted-játék is érkezik majd a platformra.

Szerintetek egyszer tényleg megjelenhet PC-re Kratos északi kalandja? Lehet, hogy nem is lenne rossz felvezetés a God of War Ragnarök számára, ha friss portot kapna az elődje.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)