Hirdetés

Tényleg jöhet a Red Dead Redemption remaster?

|

A napokban mindenféle szivárgásokra hivatkozva indultak be pletykák arról, hogy lesz-e végül felújított (és PC-s) változat az első Red Dead Redemptionből.

Hirdetés

A Rockstar Games nem tolja ezerrel a remastereket, de a Grand Theft Auto 3D-s trilógiáját kicsit kipofozta, mikor kiadta annak részeit mobilokra (majd a San Andreast Xbox 360-ra is), és a Grand Theft Auto V-ből is a második remaster készül épp, ami 2021 második felében jöhet PS5-re és Xbox Series X|S-re. Bár a Red Dead Redemption 2 megjelent PC-re, ennek előzménye emulátorok és PlayStation Now nélkül továbbra is csak konzolokon játszható.

Már elég meggyőző "szivárgások" és infók szállingóznak arról, hogy készül a Red Dead Redemption remaster vagy remake, de az egyiket a Kotaku újságírója, Zack Zwiezen igyekezett gondos elemzéssel cáfolni.

Hirdetés

Egész pontosan a Red Dead Redemption The Outlaws Collectionről van szó, ami állítólag kiszivárgott az Amazonon, de természetesen mostanra már nyoma sincs a viszonteladó oldalán. Az adatlapról keringő képeken egy elsőre hitelesnek tűnő borító is látható, viszont Zwiezen elmondta, mi a baj vele:

Szintén érdekes, hogy a megjelenés dátuma (ami egyértelműen csak egy placeholder, 2021. december 31.) később van, mint a visszaküldés utolsó napja, 2021. január 31. Van arra minimális esély, hogy a Rockstar grafikusai voltak lusták, de valószínűbb, hogy ahogy az a kiadó játékaival kapcsolatban lenni szokott, megint csak a pletykálkodás megy. Várjuk a bejelentéseket türelemmel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)