Hirdetés

Tényleg jön a Shadow Warrior 3, hamarosan gameplayt is nézhetünk

|

Lo Wang visszatért, és lazább, mint valaha. Pár napon belül pedig a Shadow Warrior 3 játékmentét is megmutatják nekünk.

Hirdetés

Pár napja már elkezdték felvezetni a Shadow Warrior széria következő részét, ma pedig már a hivatalos bejelentés is megtörtént: tényleg jön a Shadow Warrior 3, amit most még csak egy mókás teaser trailer lenget be, de napokon belül bizony már magát a játékmenetet is megmutatják nekünk.

Hirdetés

A harmadik rész az ígéretek szerint ismét bebizonyítja majd, hogy bőven megéri egy pisztolypárbajra katanával is beállítani. A friss kedvcsináló videó középpontjában természetesen Lo Wang áll, aki kedélyesen cseverészik telefonon ügynökével, Vernnel. Arcán egy Hojit mintázó maszkkal Lo Wang azt is megjegyzi, hogy remek dolog újra együtt dolgozni a Flying Wild Hog fejlesztőcsapattal, ami tehetséges kockákból áll, de a Devolver Digital (a játék kiadója) kapcsán már nem ilyen előzékeny. Egyébként immár a Shadow Warrior 3 Steam aloldala is éles, innen pedig azt is megtudhattuk, hogy a megjelenés 2021-ben esedékes.

Shadow Warrior 3 gameplay anyagaira a Devolver Direct digitális eseményen számíthatunk majd július 11-én, egészen pontosan hazai idő szerint 21 órai kezdettel. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)