Hirdetés

Tényleg jön egy Elden Ring DLC, és sokkal hamarabb, mint gondoltuk

|

Váratlan, ám annál kellemesebb bejelentést tett a FromSoftware népszerű soulslike játékát kiadó Bandai Namco.

Hirdetés

Mindegyik The Game Awards előtt megindul a találgatás a gamerek által frekventált közösségimédia-felületeken azzal kapcsolatban, hogy vajon milyen újdonságokat fog leleplezni Geoff Keighley és népi zenekara. Ilyenkor persze a szivárogtatók is aktivizálják magukat, de nemcsak azok, akik a múltban már nem egy alkalommal bizonyították szavahihetőségüket, hanem azok is, akik pusztán növelni szeretnék követőik számát, és ezért akár füllenteni is képesek.

Most is számos híresztelést hallani egy új Alien-játéktól a Turok franchise visszatértéig, ám az egyik leggyakrabban felbukkant pletyka az Elden Ring, pontosabban annak első nagy DLC-je körül forgott.

Hirdetés

S lám, kevéssel ezelőtt bebizonyosodott, hogy azért zörgött a haraszt, mert a szél fújta, tehát nemcsak, hogy létezik az a bizonyos Elden Ring DLC, hanem már holnap, december 7-én megjelenik PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X|S-re. Sőt, hogy teljes legyen az öröm, a Bandai Namco és a FromSoftware párosa egyetlen fillért sem kér érte. A Twitteren megejtett bejelentés alapján a Colosseum update jóvoltából barátaink oldalán, illetve ellenük is küzdhetünk az Elden Ring arénáiban.

Így viszont adódik a kérdés, hogy a The Game Awards megrövidített műsoridejéből egy addigra már elérhető és ingyen játszható DLC-nek is jut majd pár perc, vagy az Elden Ringet nyugodtan lehúzhatjuk a listáról. Persze azt sem zárhatjuk ki, hogy Hidetaka Miyazaki, akinek lövése sincs, miért olyan sikeres a játéka, tartogat még pár meglepetést a rajongók számára.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)