Hirdetés

Tényleg jön PC-re is a Halo 5: Guardians?

|

A 343 Industries tisztázta a helyzetet a nagy GeForce Now-os szivárgás után.

Hirdetés

Rengeteg találgatásra adott okot a minap nyilvánosságra hozott lista, amelynek alapja a GeForce Now adatbázisa, hiszen számos bejelentett, de még távolról sem kész multiplatform cím mellett jó néhány PlayStation-exkluzív alkotás is helyet kapott rajta. Mi sem természetesebb annál, hogy futótűzként terjedt a közösségi médiában, a rá érkezett reakciók pedig elég széles skálán mozogtak a "De király, hogy végre PC-n is lehet majd a God of Warral játszani."-tól a "Rohadjon meg a Sony, amiért elkótyavetyéli az exkluzívjainkat!"-ig.

Kisebb visszhangot keltett, ám mivel a natívan kizárólag Xboxon (One-on és Series X|S-en) futó Halo 5: Guardians is szerepelt a lajstromban, érthető módon többen reménykedni kezdtek egy PC-s portban.

Hirdetés

Emiatt Brian Jarrard, a 343 Industries community directora szükségét érezte, hogy billentyűzetet ragadjon, és a Twittert közvetítő közegként használva tiszta vizet öntsön a pohárba. Így aztán mindannyian szembesülhettünk a rideg valósággal, hogy bár a Microsoft az utóbbi években keblére ölelte a PC-t, ez nem jelenti azt, hogy minden, Xboxra kiadott játéka garantáltan ellátogat majd PC-re.

Jarrard nem zárja ki, hogy a felsorolás valójában a PC-n is elérhető Halo 5: Forge-ot takarja, ugyanakkor egyértelművé tette, hogy nincs terítéken a PC-s Halo 5: Guardians, miután a stúdió minden erőforrását a Halo Infinite és kisebb részben a Halo: The Master Chief Collection foglalja le. Mindazonáltal fenntartja a lehetőséget, hogy majd egyszer, talán a rajongóknak ez a kívánsága is teljesülhet.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Addig nem marad más megoldás, mint beszerezni egy konzolt, vagy igénybe venni a cég felhőszolgáltatását.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)