Hirdetés

Tényleg készül a Death Stranding 2, visszatér Norman Reedus is

|

A színész elég lazán leplezte le a Death Stranding folytatásának készülését.

Hirdetés

Különleges, furcsa és egyértelműen egyedi játék lett a 2019-es Death Stranding, amivel Kojima és csapata megmutatta, hogy még mindig nem a könnyen emészthető kalandokra fókuszálnak, de legalább sikerült összeszedni egy csomó ismert színészt a főbb szerepekhez.

Az már tavaly elképzelhető volt, hogy lesz folytatása a játéknak, de közben úgy tűnik, hogy sínre került a projekt, és még egy ismerős arc is részt vesz a munkában.

Hirdetés

Norman Reedus nemrég interjút adott a LEO-nak, amiben értelemszerűen szóba került a Death Stranding is, és a színész kerek-perec megválaszolta azt a kérdést, ami valószínűleg sok rajongóban felmerült már:

"Épphogy csak elkezdtük a másodikat."

Később aztán még egyszer megerősítette ezt a színész, és arról is mesélt, hogyan hozta össze Guillermo Del Toro őt és Kojimát. Reedus elmondása szerint egyébként talán két vagy három évbe telt, mire végzett a játékkal kapcsolatos teendőivel, ami komoly munkát igényelt. Aztán megjelent a játék, nagyot szólt, bezsebelte a díjakat, szóval érthető módon el is kezdték a második fejezetet.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Nektek hogy tetszett a Death Stranding? Mit vártok a folytatástól?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)