Hirdetés

Tényleg nem éri meg nyerni a Fall Guysban?

|

Ha a battle pass jutalmaiért harcolunk, érdemes inkább gyorsan pörgetni a meccseket.

Hirdetés

Futótűzként ment végig az interneten és a Twitch streamerek adásán a Fall Guys, azonban a hirtelen hírnév hamar el is múlt, a fejlesztést végző Mediatonic pedig nemrég úgy döntött, mindenki számára ingyenesen játszhatóvá teszi a játékot.

A pénzügyi modell váltás mellett egy mechanika is változott a játékban, ami egyelőre úgy tűnik, hogy egyáltalán nem motiválja a játékosokat a győzelem megszerzésére.

Hirdetés

A battle pass mostantól napi, heti és hosszútávú kihívásokkal is előre mozdítható, a játékosok pedig észrevették, hogy ezek kijátszásával gyorsabban szintezhetnek, egyszerűen már matematikailag nem éri meg a győzelemért hajtani.

A fentebbi képen látszik, hogy tulajdonképpen már nem éri meg hosszas meccseken részt venni, időben sokkal jobban megéri az első körökben kiesni. A medálok teljesen súlytalanná váltak, nincs se ranglista, sem pedig statisztika vezetve, továbbá ezek szinte egyáltalán nem befolyásolják, hogy mennyi fame-re tesznek szert a játékosok.

Miközben a korona megszerzése még mindig euforikus dolog, sokaknak csábító lehet, hogy egyszerűen ki- és belépkedjenek a meccsekre, maximalizálva az XP farmolást. Még szerencse, hogy a meccskereséssel nincs gond, amióta ingyenesen lett a Fall Guys, már 20 millió fölött is járt a játékosszám.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)