Hirdetés

Tényleg szolgáltatásalapú játék lesz a Suicide Squad: Kill the Justice League?

|

Egy kiszivárgott kép és a kimondottan bénának tűnő sztori miatt aggódnak, akik izgatottan várták az Arkham széria alkotóinak újdonságát.

Hirdetés

Ha minden terv szerint alakult volna, már múlt időben beszélnénk a Suicide Squad: Kill the Justice League-ről, ám a játék, amelyben Amanda Waller rábeszél (Ha nem működnek együtt, bumm! Volt fejük, nincs fejük.) négy szupergonoszt/antihőst, hogy semlegesítsék a Metropolist káoszba taszító szuperhősöket, végül 2023-ra csúszott. A dolgok jelen állása szerint leghamarabb május 26-án tapasztalhatjuk meg PC-n, PS5-ön és Xbox Series X|S-en, hogy milyen élmény Harley Quinnt, Captain Boomerangot, Deadshotot, valamint King Sharkot irányítani.

Ha egyedül játszunk, szabadon váltogathatjuk a karaktereket, miközben a többiekről az MI gondoskodik, de opcionálisan négyfős kooperatív mód mellett is letehetjük a voksunkat, és éppen ez a lehetőség az, ami miatt könnyű hitelt adni arról a 4chan fórumáról származó képnek, amely bizony arra utal, hogy a Rocksteady alkotása szolgáltatásalapú játék lesz annak minden előnyével és hátrányával együtt.

Hirdetés

A szóban forgó képen a Suicide Squad: Kill the Justice League menüje szerepel játékmódválasztóval, fejezetválasztóval, a nehézség beállítására és a meccskeresésre vonatkozó opciókkal. De nem nehéz kiszúrni a GaaS (Game as a Service) jellegről árulkodó Battle Pass menüpontot sem, nem beszélve a különféle játékbeli valutákról. A Videogames Chronicle forrásai szerint a battle pass valódi, de kizárólag kozmetikai holmikat takar, amik pedig fizetőeszközöknek tűnnek, azok a négy játszható karakter képességeinek feloldásához szükséges XP megfelelői.

Ami miatt mégsem érdemes feltétlenül készpénznek venni az imént leírtakat, az a PC Games publikációja, amely a Rocksteady korábbi senior character artistja, Del Walker időközben törölt tweetjeire támaszkodik. Walker azt állította, hogy egyértelműen kamu az egész, mint ahogy a történet állítólag kiszivárgott részleteit is marhaságnak tartja. Ő maga ugyanis sosem dolgozna olyan játékon, amelyben Wonder Woman és Flash kivételével az Igazság Ligája mindegyik tagját meg kell ölni. A rendszeresen vicc tárgyát képező Aquamannel állítólag már a játék elején végez King Shark, méghozzá nevetséges módon. Az egész kalamajkára pedig a megoldás a Brainiac agymosását egyedüliként elkerülő Wonder Woman szerint az idő visszafordítását eredményező Flashpoint Protocol aktiválása. A szivárogtató szerint Batman igyekszik majd ebben megakadályozni őket, aki egyébként a maga belső harcát vívja az elmekontroll ellen.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A magunk részéről reméljük, hogy mind a béna fan fiction szintjén lévő sztorival, mind pedig a szolgáltatásalapúsággal kapcsolatos híresztelések kacsának bizonyulnak. Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)