Hirdetés

Tényleg új fejlesztőcsapathoz került Star Wars: Knights of the Old Republic remake, szomszédaink dolgozhatnak rajta

|

Az Embracer Group döntött, valóban elveszik a projektet az Aspyr Mediától.

Hirdetés

Nemrég mi is beszámoltunk arról, hogy új fejlesztőcsapathoz kerülhetett a Star Wars: Knights of the Old Republic remake, mivel az Embracer Group egyáltalán nem volt megelégedve azzal, amit az Aspyr Media le tudott tenni az asztalra a legendás játék újragondolása kapcsán. A Bloomberg értesülései szerint pedig már az sem titok, hogy az átszervezés után melyik csapat kapta meg végül a projektet. 

Ha minden igaz, akkor mostantól fogva a Saber Interactive egyik kelet-európai stúdiója dolgozik a Star Wars: Knights of the Old Republic remake-en. A Saber Interactive kötelékébe tartozik egyébként a magyar DIGIC Pictures és a Zen Studios is.

Hirdetés

A Saber Interactive (ami az Aspyr Media anyacége) egyébként korábban is besegített a munkálatokba, de miután a játék demója nem mosta el a Sony és a Lucasfilm illetékeseit, drasztikus lépésekre szánta el magát az Embracer Group: a fejlesztést teljesen leállították, és mást kerestek a feladatra az Aspyr helyett.

Jason Schreier cikke a Bloombergen nem nevesíti, hogy egészen konkrétan melyik kelet-európai csapat kapta meg a projektet, szóval indulhat a találgatás.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)